Керамічні ножі - ідеальне рішення для акуратної нарізки м'яса, риби, хліба, сиру, ковбаси, овочів, фруктів та інших інгредієнтів.
На відміну від леза зі сталі, кераміка не залишає будь-яких слідів окислення на продуктах, тому їхній смак залишається природним і без сторонніх присмаків.
При правильному використанні ножів з кераміки, вони прослужать Вам довгий час, не вимагаючи додаткового заточування леза.
Використовуйте дошки з дерева, пластику або силікону.
Матеріали:
лезо з цирконієвої кераміки
ручка з ABS-TPR-пластику "soft-touch"
чохол з ABS-пластику
Довжина леза, см: 15
Колір ручки: червоний, блакитний, салатовий, фіолетовий
Вгору
ім'я
Номер телефону